Cristian Pomohaci, ”Unu cu unu face doi”. Un primar, în cel mai nou videoclip (VIDEO)

Merigo

Cunoscutul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci și-a lansat cel mai nou videoclip, pentru melodia ”Unu cu unu face doi”, filmat în comuna Runcu Salvei.

În imagini apare alături de părintele Pomohaci, originar din Rebrișoara, și primarul din Runcu Salvei, Anchidim Pavelea.

În cea mai mare parte, filmările s-au realizat în casa ultimului opincar al județului, Floarea Cosmi, unde toată lumea este îmbrăcată în costume populare iar pe masă este celebra plăcintă de la Runc.

Cristian Pomohaci este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară din Bistrița-Năsăud, fiind invitat să cânte aproape la toate spectacolele folclorice din județ.

Google Ads

Comentarii

 1. Crestin practicant

  Pomohaci este preotul lăutar din Biserica Ortodoxă…in viitor vom vedea orchestre formate din preoți care vor cânta pe la nunți și boteze….e singurul preot divortat caruia i se permite sa activeze in randul clerului….ceilalti au fost caterisiti…el este exceptia…..se remarca si prin exorcismele pe care le face …Pomohaci este expresia materializării Bisericii Ortodoxe si a desacralizării ei….a indepartării de tradiția și canoanele Bisericii Ortodoxe…e un fel de catolic care adaptează rînduiala canonică după bunul lui plac material material….cât despre desăvârșirea pe care clamează că o propovăduiește aceasta nu e posibilă decât dacă se leapădă de viața laică și intră în mănăstire ca și monah depunând cele trei voturi:sărăcia,fecioria și ascultarea…cu fecioria e mai greu dar le poate împlini pe celelalte două….

  (0)
  • Victor

   Draga practicantule, pana una alta Pomohaci este popa ortodox. Sa spui ca e un fel de catolic, doar pentru a arunca vorbe de ocara asupra altor culte când sta la masa voastra, predica in bisericile voastre, face exorcisme in turma voastra si le canta in struna conducatorilor vostri religiosi si politici e o atitudine necrestineasca si neortodoxa. Sau … ?
   Pana una alta biserica majoritara si-a adaptat randuiala canonica si morala publica si la legionarism si la comunism si la securism si la politicianismul contemporan fara nicio problema. Nu e de mirare ca si-o adapteaza si la giumbuslucurile lui Pomohaci care ranjeste din pănourile publicitare la marginea drumului național.
   Dar, apropo de randuiala canonica, catolicii sau ortodocsii îi casatoresc in biserica pe divortati? „Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă” (Mt. 19: 3-6) este egal cu 0 pentru practicanții ortodocși. Sau asta nu are legatura cu familia traditionala? Sau, daca esti popă ortodox nu trebuie să și practici ceea ce promovezi în mod fațarnic pentru a fi definit în plan constitutional?

   (7)
 2. Ioan

  Așa este la noi Multă invidie și răutate. Trebuie să învățăm să fim crestini nu fanatatici religioși. Adică sa ne placă doar banii si mașinile. Era să uit si să ne batem joc de alții.

  (2)
 3. Knock

  Are multe ciudatenii acest popa. Suplimentar fata de cele mentionate anterior de catre ceilalti comentatori, este si un ,,colectionar” de proprietati imobiliare. Popii sunt si ei in vizorul Fiscului sau au statut special ?
  Hmmm !?

  (4)
 4. Ionut

  Ptr creștin practicant!
  Felicitări! !!ați făcut o radiografie extraordinara a acestui personaj!!
  Credeți ca superiorii nu știu ce face el????
  BANII VORBESC!
  Averea acestui om este impresionanta, ultima achiziție fiind casa de pe strada Tarpiului B-ta cu 120.000 euro banii jos!
  Nu putem asocia toți preoții cu acest rătăcit! !!

  (2)
 5. Jacelyn

  Melodia acestui popa este un adevarat blestem, a ajuns celebru datorina enoriasilor care il pupa in fund.
  Voua vi se pare normal sa afirme ca daca cineva il displace ” sa ii creasca coada ca la caine” si ” coarne ca la bou ” ? Degeaba are voce, preotul asta e sarit de pe fix iar voi treceti cu vederea asta doar pentru ca are un titlu de ” preot ” si e slujitorul domnului

  (1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.