Diamond Dance la Centrul ”New Art of Body Gym”

Holistic

În aceste zile, Centrul performant de analiză, modelare și întreținere corporală ”New Art of Body Gym” găzduiește primul cantonament sportiv, mai exact de dans sportiv, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

Participanții beneficiază timp de cinci zile de programe de învățare – consolidare a unor dansuri din secțiunea standard respectiv: vals lent, vals vienez, quick step și slow fox.

Scopul acestui cantonament este de a face cunoscute și alte modalități de petrecere a timpului liber înafara telefonului, tabletei sau a calculatorului, în perioada vacanței, prin participarea la activități recreaționale atractive, eficiente și distractive, unde copiii socializează real și nu virtual.

1 diamond dance 15 2 diamond dance 15 3 diamond dance 15 4 diamond dance 15

Învățarea unor deprinderi noi dar și consolidarea și perfecționarea elementelor însușite sunt doar câteva dintre obiectivele specifice ale acestei acțiuni care cu siguranță vor aduce contribuții semnificative la formarea unei ținute corecte, armonioase ce ține de eticheta și imaginea dansului de societate.

”În urma acestui cantonament ne așteptăm ca mult mai mulți copii și părinți să-și îndrume pașii spre aceste programe care pe lângă contribuția la formarea unei personalități echilibrate asigură o estetică și o atitudine corporală adecvată”, afirmă Maria Ioana Beșa, instructor Diamond Dance în cadrul centrului fitness menționat.

Chiar dacă în 1 iulie cantonamentul se va încheia, atât adulții cât și copiii vor putea beneficia pe toată perioada vacanței de vară de programele diverse oferite de Centrul Fitness ”New Art of Body Gym”, situat în Piața Mihai Eminescu nr. 3 (fostul restaurant Venezia).

5 diamond dance 15 6 diamond dance 15 7 diamond dance 15 8 diamond dance 15

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.