CSM Bistrița își blindează poarta în vederea viitorului sezon. Cine este a patra achiziție

Holistic

”Am ales să semnez cu CSM Bistriţa pentru că mi-a fost prezentat un proiect frumos, prin care se doreşte performanţă. Vin cu inima deschisă la Bistriţa, unde sper că prin evoluţiile mele şi experienţa acumulată de-a lungul timpului să ajut această frumoasă echipa cu suporteri minunaţi să se claseze cât mai sus în clasament. Mulţumesc domnului antrenor Horaţiu Pașca şi conducerii pentru că au încredere că pot ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele”, a declarat portarul Viorica Țăgean (Suba) la momentul semnării contractului cu CSM Bistrița, unul valabil pe un sezon.

Cu un palmares bogat, evoluând alături de „U” Cluj în competiţii europene precum EHF Winners Cup, EHF Cup, dar şi EHF Champions League, Viorica are în palmares trei medalii de argint şi una de bronz alături de echipa clujeană. A mai evoluat în România pentru CSM Cetate Devatrans şi Măgura Cisnădie. Internaţională de junioare şi tineret alături de naţională României, este câştigătoare a medaliei de argint la Campionatul European din Austria, 2005, bronz la Campionatul European din Turcia, 2007, dar şi medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Ungaria, 2010.

În vederea viitorului sezon, CSM Bistrița se desparte de extrema stângă Andrada Maior Pașca, ea urmând să evolueze la Minaur Baia Mare, și a adus-o pe postul respectiv pe Alexandra Orșivschi de la Dunărea Brăila. Totodată, CSM Bistrița a achiziționat prima jucătoare străină: interul dreapta Almudena Rodriguez din Spania. Pe un an a semnat pivotul Roxana Cîrjan, revenită în țară după o experiență poloneză. Portarii Ana Maria Măzăreanu și Cristina Sântămărean au semnat prelungirea contractelor pe doi, respectiv un an. Tot pe doi ani și-au prelungit contractele pivotul Daniela Rațiu și extrema dreaptă Andreea Bărbos.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.