Academia de Fotbal Gloria Bistrița organizează preselecții: ”Aici îți este locul”

Holistic

Academia de Fotbal Gloria Bistrița, care evoluează în Liga a V-a, organizează preselecții pentru copiii născuți între anii 2000-2010. Înscrierile pentru preselecție se pot face începând cu data de 1 octombrie zilnic între orele 16.00 – 19.00 pe terenul sintetic de lângă stadionul Jean Pădureanu. Cei care doresc să-și înscrie copiii la cursurile Academiei pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0770 197 182.

”Uniți ca echipă, conduși de pasiune. Într-o societate viciată de tablete, calculatoare, telefoane, noi, Academia de Fotbal Gloria Bistrița, organizăm ample acțiuni de selecție pentru formarea și completarea grupelor de performanță, copii născuți din 2000 până în 2010. Academia de Fotbal Gloria Bistrița a fost creată din dorința de a ajuta copiii să practice fotbalul cât și șansa de a se pregăti la un nivel înalt pentru a atinge mari performanțe. Noi clădim în primul rând caractere, considerând că această calitate e mai importantă decât multe calități sportive, spiritul de echipă fiind cu prioritate față de individualitatea personală. Rolul primordial îl are sportul care oferă o creștere sănătoasă și armonioasă, urmată de o organizare în cele mai mici detalii a întregului proces de antrenament al tânărului jucător de fotbal, scopul nostru fiind acela de a scoate la suprafață calitățile individuale ale fiecărui copil în parte. Dacă ești talentat în fotbal, atunci aici îți este locul. Noi îți oferim șansa de a deveni un jucător valoros, iar visul tău poate deveni realitate. Vino și arată-ne talentul tău, demonstrează că ai calități de învingător și spirit de echipă. Noi îți oferim șansa de a deveni un jucător valoros la un centru puternic ce încurajează dezvoltarea copiilor prin sport și educație”, se arată într-un comunicat al AF Gloria.

Cei selecționați se vor bucura de participarea la competiții județene și naționale, cantonamente și turnee (gratuit). Selecția și antrenamentele au loc la Stadionul ”Jean Pădureanu”, pe terenul sintetic: ”Micii fotbaliști împreună cu antrenorii lor se pot lăuda cu participări la diferite competiții și turnee, cu rezultate excelente. Unul dintre scopurile acestui club este de a da șanse egale copiilor talentați și dornici de a practică acest sport și de a ajunge să exceleze în acest domeniu chiar prin Academia de Fotbal Gloria Bistrița. Pentru detalii privind acțiunea de selecție, rugăm părinții și aparținătorii legali ai copiilor să ne contacteze în prealabil fie prin telefon: 0770 197 182, e-mail: afgloriabistrita@gmail.com sau pe pagina de Facebook AFGloria Bistrița”.

După patru etape, AF Gloria Bistrița ocupă locul 2, cu 8 puncte, în Seria 2 a Ligii a V-a, după Voința Matei (10 puncte). Următorul meci, cu Unirea Ciceu Giurgești, are loc duminică 4 octombrie, pe Stadionul ”Jean Pădureanu”, de la ora 15.00.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.